Race 5+6

Yes, de eerste officiële race dag van het seizoen.

Training en kwalificatie gingen lekker maar ik mocht gezien mijn rondetijd van 1.59 nog wat meer pushen, meer in het gevoel komen.

Bij Race 1 ging de start goed maar in de strubben werd ik twee keer naar buiten gedrukt wat gelijk wat plekken kostte. Werk aan de winkel om dit beter onder de knie te krijgen. Helaas kwam er in de 2e ronde iemand hard ten val en werd de eerste race afgevlagd.

Op naar Race 2 van de dag. Ik kwam lekker in het ritme en kreeg weer mijn goede gevoel!! Ik reed gelijk weer rond mijn PR van 1.57 wat erg motiverend werkte. Na een ronde of 6 kwam de man met de hamer en was ik helemaal op, leeg. Jammer genoeg kostte dit me 4 plekken en eindigde ik op de 32e plek van de 41 deelnemers.

Ik ben erg blij dat ik eindelijk weer redelijk constant rond de de 1.57 kan rijden, dit geeft me weer motivatie om dit verder door te zetten en verder door te pakken 👊🏻

(Filmpje is van race 1)

video
play-sharp-fill

TechMission #vitotherm #kbwallprojects

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.