Patrick Tak

Mijn naam is Patrick Tak, geboren in Oosterhout in 1985 en thans woonachtig in ‘s-Hertogenbosch.
Momenteel ben ik werkzaam bij Vitotherm als service technicus in de brander techniek. Bij het behalen van mijn diploma’s was ik een van de jongste in Nederland.
Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het verhelpen en/of monteren van industriële branders. Deze worden in diverse processen toegepast, denk bijvoorbeeld aan grote CV-Ketels, Asfalttrommels en tot aan het formaat waarbij je in de brander ruimte kunt staan.

Van kinds af aan werd ik aangetrokken door motoren waarbij hoe sneller hoe mooier leek te zijn.
Dus als tiener de eerste stap: het scootercertificaat.
Dan na voor mijn gevoel een eeuwigheid, Rijschool Blom in Etten-Leur, met de prettige en stimulerende instructeur ‘Bas”.
Wat ik mij vooral nog bijstaat van deze periode is dat hij de tips en tricks, om met mijn lichaamsbouw de zwaardere motoren onder controle te krijgen en houden, erg goed onder woorden kon brengen waarna ik ze mezelf eigen kon maken.
Na meerdere jaren met veel plezier en vele kilometers op een zwaardere weg-motor te hebben gereden kwam toch die lang gekoesterde droom weer boven: “Sneller – mooier”
Het circuit racen trok en met veel plezier heb ik meerdere malen een ‘circuit-dag’ met mijn weg-motor gereden. Dit is het best te omschrijven als “enorm kicken”. De aanwezigheid op het circuit geeft een gevoel als ‘thuiskomen’ velen ondersteunen elkaar met adviezen en kleine diensten. Ook dit is een aspect wat ik graag met u allen wil delen. Met het delen van de passie voor de motorsport ben ik al begonnen, zie hiervoor mijn blog: www.patrick-tak.nl

In juni 2015 heb ik een circuit motor aangeschaft met de bedoeling daar mijn lang gekoesterde droom waar te maken. Ondertussen ben ik al aan het rijden om daar ervaring mee op te doen zowel qua rijden als afstelling van de motor. Zoals vele andere coureurs via een soortgelijke opstart beginnen moet ik denken aan het opdoen van ervaring door het maken van vele circuit kilometers en door wedstrijdervaring.

Mocht u nog enige vragen hebben schroom dan niet deze te stellen.
Wilt u mij een warm hart toedragen en lid willen worden van de club van 50, 100 of een andere bijdrage hoor ik u ook graag.

Met vriendelijke groet,

Patrick
Email: webmaster@patrick-tak.nl